Corten produkter för trädgården

Vi tillverkar trädgårdsprodukter av corten stål.
Cortenstål är ett material som rostar långsamt och bildar en vackert rödbrun färg med tiden.
I detta fantastiska material tillverkar vi krukor, plantering- och odlingslådor, rabattkanter, trädringar,
eldstäder och mycket mer. Allt detta går att få utformat och anpassat till just din trädgård.
Vi kommer ut och tittar, mäter upp och tillverkar sedan produkten så som du önskar.

Några exempel på produkter

Blomkrukor i corten

Blomkrukor

Blomkrukor i  Corten är en produkt som finns i olika storlekar, perfekt för ett antal olika områden i din trädgård! Det väderbitna Cortenstålet ger krukan ett underbart dekorativt och rustikt utseende samtidigt som det skyddar det inre stålet.

Eldstäder i cortenstål för trädgården

Eldstäder

En elegant eldstad i cortenstål  fungerar fantastiskt bra som en central del på din trädgårdsuteplats. Kan tillverkas i olika storlekar och varianter. Vi kan även tillverka lådor för lagring av ved i varierande storlekar i samma fina och hållbara material.

Planteringskuber i cortenplåt

Planteringskuber

Perfekt för alla utomhusområden! Idealisk för uteplatser, balkonger och terrasser. Ger dig en unik och modern look i din trädgård! Tillverkas i  en mängd olika storlekar från stora till små vilket gör det till en perfekt detalj för ditt utomhusområde.

Rabattkanter av väderbitet corten

Rabattkanter

Rustika och hållbara rabattkanter. Kan fås med olika tillgängliga längder, storlekar och böjar anpassade för ändamålet i just din trädgård. Lätta att underhålla och med en mycket lång livslängd på väderbitna rabattkanter.

Vattenskålar i Corten för trädgården

Vattenskålar

Våra låga vattenskålar i Corten lyser upp ditt utomhusområde! Eleganta och hållbara och kan fås i en mängd i olika format och storlekar. Skapar en vacker kontaktpunkt för alla utomhusprojekt.

Trädgårds arrangemang med Cortenplåt

Diverse

Vi tillverkar även prydnadssaker i Corten för utomhusbruk. De är idealiska för uteplatser, balkonger och terrasser och kan dekoreras och användas för en mängd olika arrangemang året runt.

En egen idé

Har du en egen idé om en produkt du gärna vill ha i detta material går det alldeles utmärkt att kontakta oss. Läs gärna mer om Cortenstål här https://sv.wikipedia.org/

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor, behov och önskemål till oss på TrädgårdsAnna!