Trädbeskärning , beskärning av fruktträd och buskar

TrädgårdsAnna hjälper dig att beskära dina fruktträd, prydnadsträd, buskar, träd och rosor. Vi ser till att beskära dem vid rätt tid på året då det lämpar sig bäst för växten. Trädbeskärning eller trimning kan ha många fantastiska fördelar för dig, din familj och ditt hem.
Vi har även möjlighet att såga ner mindre träd.

Trädbeskärning, fruktträd, buskar och rosor

Trädbeskärning

Hur väl du tar hand om ditt träd, fruktträd eller buske bestämmer ju dess form, styrka, produktivitet och hur länge det kommer att leva. Ett välskött träd, fruktträd eller buske har flera fördelar som att lägga till estetiska värden i ditt hem. Ett sätt att ta hand om dem är att se till att de är väl trimmade.

Beskära fruktträd

Nyckeln till att hålla fruktträd attraktiva och produktiva är årlig beskärning. Beskärning av fruktträd är inte hjärnkirurgi som den har utmålats för att vara, men att olika frukter beskärs på olika sätt, är sant till viss del. TrädgårdsAnna har lång erfarenhet för beskärning av fruktträd.

Beskärning av fruktträd

Fördelar med trädbeskärning

Varför ska jag beskära mina träd? Vad du kanske inte inser är att trädtrimning har flera stora fördelar. Det är lätt att låta bli att beskära träden särskilt om man har flera i sin fastighet.

1. Förbättrar dina träds övegripande hälsa
2. Trädet får bättre exponering för solljus
3. Trädtrimning hjälper till att motverka rotförlust
4. Låter dig upptäcka eventuella sjukdomar innan de blir värre
5. Ökad produktivitet
6. Förbättra trädets övergripande utseende
7. Minimerar skada
8. Lägger till värde till din fastighet

RUT-avdrag

Många utav de skötseltjänster vi utför går under RUT-arbete, d v s du betalar endast för halva arbetstiden och får därmed 50 % avdrag.
Se mer information på Skatteverkets hemsida.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor, behov och önskemål till oss på TrädgårdsAnna!