Trädgårdsanläggning

Vi anlägger både gröna ytor men även hårdgjorda, såsom plattor, marksten och kantsten och erbjuder även rabattkanter i cortenstål.
Vi har lång erfarenhet inom trädgårdsanläggning och har ett brett och komplett utbud av hårda och mjuka tjänster för våra kunder.
Väljer du oss som leverantör får du en effektiv lösning för ditt utomhusutrymme som är helt anpassat till dina behov.

Trädgårdsanläggning, marksten och plattor

Plattor och marksten

Det rätta valet av beläggningsplattor och stenar kan föryngra även den tröttaste trädgården och förvandla den till en verkligt enastående utomhus oas. Det lägger dessutom till ett högre värde för ditt hem.

 

Det finns en hel del olika sorter av marksten och plattor att välja på, var och en med sitt eget utseende och egenskap. Men det ger dig också möjligheten att hitta det du verkligen tycker om och som kommer att passa just din trädgård.

Betong

Betong marksten och plattor är den vanligaste och samtidigt kanske det billigaste alternativet idag. Här finns det mycket att välja på när det gäller färg, mönster och form. Vanligtvis väljer man så kallade tumlade betongsten för trädgårdar då det ger ett lite mer ojämnt och naturligare utseende.

Anläggning av kantsten

Granit

Granit är en mycket hård stensort och används som gatsten, trappor och som kantsten i trädgårdar.

Skiffer

Marksten i skiffer är också mycket populärt och finns i en mängd färgvarianter. Finns också som ojämna och jämna, men ojämna är att föredra i trädgården. Man kan skapa mycket vackra och fantasifulla mönster och få ett mindre strikt utseende med ojämna marksten i skiffer.

Sjösten och Ölandssten

Ett alternativ är också sjöstensplattor som var populära för ett tag sedan, men som kanske tappat något i popularitet idag. Men gillar man dem är ju det ett bra alternativ.
Den klassiska röda Ölandskalkstenen ger ett gediget och naturligt utseende åt din uteplats .

Corten som rabattkant

Vill du har en unik, vacker look på dina rabattkanter kan Corten vara ett alternativ för dig.

Att tänka på

Det kan vara svårt att välja rätt eftersom utbudet är så stort. Men även behovet och syftet med plattorna och markstenen bör påverka valet. Vi rekommenderar att du rådgör med oss eller din lokala handlare innan val av produkt.

Inspiration

Behöver du se lite exempel på hur andra gjort som inspiration så tycker vi att Starka.se har fina bilder som exempel.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor, behov och önskemål till oss på TrädgårdsAnna!