Trädgårdstjänster hos TrädgårdsAnna

Vår vision

Att vistas i sin trädgård ska vara njutbart och avkopplande. En plats att umgås, leka eller odla på, utan allt för stora krav och måsten.
I verkligheten har kanske ogräset hunnit ta över rabatter, träden behöver beskäras, gången med plattor behöver läggas om eller så behöver hela eller en del av trädgården fixas till, men du vet inte riktigt hur du ska göra och behöver tips och råd.

Trädgårdstjänster och cortenplåt

Stort utbud av trädgårdsnära tjänster

TrädgårdsAnna har flera års erfarenhet inom trädgårdsservice och består av  trädgårdsmästaren Anna samt Ted trädgårdsanläggare och svetsare.

 

Vi erbjuder ett stort utbud av trädgårdstjänster såsom nyplantering, skötsel och underhåll, antingen enstaka insatser eller kontinuerlig skötsel, beskärning, tips och idéer, enklare skisser, anläggning av olika slag och tillverkning av olika slags produkter i cortenstål.

 

Det finns över 20 års erfarenhet av svetsarbete i vår verksamhet.

Vi har röjsåg- och motorsågskörkort och kan därmed ta ner mindre träd i din trädgård.

RUT-avdrag

Många utav de skötseltjänster vi utför går under RUT-arbete, d v s du betalar endast för halva arbetstiden och får därmed 50 % avdrag.
Se mer information på Skatteverkets hemsida.

En stor inspiration

Att få arbeta med trädgårdar och hjälpa kunder att förverkliga sina små och stora trädgårdsdrömmar är inspirerande för oss men även ett viktigt uppdrag. Vi har därför ett bra och betydande samarbete med andra duktiga entreprenörer där vår egen förmåga inte räcker till.

 

Vårt arbetsområde är i huvudsak över hela Blekinge och nordöstra delen av Skåne.

Ansvar

TrädgårdsAnna har självklart ansvarsförsäkring och är godkänd för F-skatt.

 

Vi uppdaterar oss kontinuerligt genom att ständigt  utbilda oss inom olika områden, besöka aktuella mässor, gå på föreläsningar och kurser. Detta är en självklarhet för oss.

Trädgårdsanna har stort utbud av trädgårdsservice

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor, behov och önskemål till oss på TrädgårdsAnna!